To može biti primamljivo dati i kupiti bicikl po cijeni daleko previsoka. Evo što trebate znati kako biste mnogo pregovarali o motociklu. Ne 1. Nemojte ponuditi

Bez obzira želite li kupiti novi ili upotrijebljeni motocikl od trgovca ili pojedinca, važno je da nikad ne počnete s ponudom.

Bez obzira na preporučenu cijenu, malo je vjerojatno da će se bicikla prodavati po ovoj cijeni. Umjesto toga, obje strane moraju započeti pregovore s cijenom koja će prodati blizu.

  • "Koliko ste spremni platiti za ovaj bicikl?"
  • Prodavač obično pita "Koliko ste spremni platiti za ovaj bicikl?" Koliko vam je poznato, prodavatelj može biti spreman prodati bicikl manje nego što biste bili spremni platiti. Umjesto toga, odgovorite na pitanje tako što ćete reći "Vi ste stručnjak". Pitajte koliko je prodavatelj spreman odustati od bicikla. N'oubliez 2. Zapamtite dodatke

Nakon što se dogovorite o cijeni, prodavatelj može pokušati povećati svoju komisiju nudeći produljeno jamstvo ili dodatnu opremu.

Općenito, produljeno jamstvo nije potrebno jer je motor već pokriveno jednom do dvije godine od strane proizvođača.

  • Umjesto pada u zamku prodavatelja da vam prodati najnoviju kacigu ili rukavice trendy, pitajte da su uključeni u cijenu da biste zatvorili posao.
3. Utvrdite svoj proračun

Ponekad se zastrašuje ići na trgovački centar za motocikle. S toliko lijepih i snažnih motocikala, lako je biti u iskušenju s modelom koji je izvan svog proračuna.

  • U vašem je interesu već obavljeno istraživanje o biciklu koje želite kupiti i točno znati koliko ste spremni potrošiti. Achetez 4. Kupi u pravom trenutku
  • Budući da trgovci žele riješiti što je moguće više bicikala do kraja godine, najbolje je vrijeme kupiti u prosincu.
To je također izvan sezone za motocikl. Trgovac svibanj biti spremni da biste dobili osloboditi od bicikla, omogućujući vam da učinite bolji posao.

Ključ uspješnog pregovora je ostati čvrst i spreman za odlazak. Ako je cijena ispravna, zaključite posao.

  • Kao i kupnja automobila, vrlo malo ljudi želi pregovarati za kupnju motocikla. S ovim jednostavnim savjetima sada znate što trebate učiniti kako biste pregovarali o boljoj ponudi na motociklu.