Da li vam nered u automobilu poludi? Evo 8 savjeta za prestanak nereda vašeg automobila koji će vam pomoći da se usredotočite na vožnju, a ne na objekte koji leže okolo. La 1. Pranje rublja RješenjeDržite malu plastičnu košaricu za pranje rublja na podu iza vozačevog sjedala i koristite ga za držanje svih časopisa, videozapisa, proizvoda za čišćenje, kataloga, kartica i sve one stvari koje ste akumulirali.

Vaš poremećaj će biti ograničen na jedno mjesto, a kada uzmete nekoga, nećete morati žuriti da biste napravili mjesta za vaš putnik.

Nećete biti obavezni da se baratiner pretvarajući da ste htjeli "pospremiti za neko vrijeme".

 • 2. Plastični papir razvrstač
 • Vrlo je važno da pri ruci držite radne dokumente i kilometražu, održavanje i popravak jamstvenih dokumenata.
Ako se ovi papiri redovito izgube u neredu kutije za rukavice, pohranite ih u samoljepljivu plastičnu vrećicu. Porte 3. Novčanik

Pohranite svoje kovanice u praznu bocu za pilule i držite ih u držaču šalice vašeg automobila.

 • Dakle, uvijek ćete imati novaca koji će vam poduzeti da biste platili cestarine ili da biste uzeli piće ili slatkiše u dispenzerima na putu.
Nema više "biste se mijenjali preko 20 dolara?" La 4. Rješenje smeće vrećice

Držite nekoliko plastičnih vrećica za smeće u automobilu za neočekivane uporabe.

 • Nikada ne znate kada vam je potreban kontejner za stvari koje nađete na putu ili kad trebate zamotati nešto masnoće da bi se zadržalo od prljavog iznutra.
 • Slično tome, ako nešto upišete u vozačevo ili putničko sjedalo, jednostavno izvucite vreću za smeće na sjedalo ako morate voziti prije nego što je krivac suhu.
Torbe također mogu zaštititi vašu unutrašnjost i tepiha ako vaša djeca ili kućni ljubimci uđu u automobil dok su vlažni ili blatni.

5. Jedinica alata

 • Ako imate ručnik koji se koristi, ne bacajte ga; dobro iskoristite to.
 • Ispunite ga alatima koji vam trebaju u vašem automobilu i držite je u prtljažniku.
 • Ako se guma guma ili imate neuspjeh motora na cesti, ti će alati biti pažljivo zapakirani i lako dostupni. Une 6. Dječja lopata
Ako ste u opasnosti od prelaska sniježnih područja, držite lopatu pri ruci u slučaju da trebate iskopati vaš automobil.

Najsigurnije? Čvrsta dječja igračka lopata koja radi bolje nego što ste mogli zamisliti da sniježete automobil; i naravno, zauzima manje prostora u prtljažniku od prave snježne lopatice, mnogo teže.

 • 7. povratak starog torbu
 • Ako ste žena, a vi željeli zadržati svoje stare torbe, možete pohraniti bivši prevelika i sa puno džepova i patentnim zatvaračem odjeljaka u prsima kao pribor za prvu pomoć.
Ispunite je s motornim uljem, bocom višenamjenskog maziva, ključem, bocom za vodu i ostalim dijelovima koje vam svibanj trebate.

8. Držač za kartonsku vožnju

 • Napravite prikladan držač za različite tekućine koje trebate držati pri ruci u vašem automobilu, kao što su ulja motora i boce tekućine za prijenos.
Jednostavno zgrabite jedan od tih držača za piće namijenjen za držanje nekoliko u lokalnom restoranu brze hrane i pojačajte dno trakom. Dakle, svi spremnici će biti na istom mjestu i neće se više kotrljati u vašem prtljažniku.

Dobar stari auto će zauzeti mladenački izgled nakon što ste posložili i organizirali unutrašnjost; Osim toga, uvijek ćete imati sve što vam je potrebno na dohvat ruke.