Za one koji pate od psorijaze, ekcema ili rosacea, postoje specijalizirane spa tretmane koji mogu pomoći. Evo pet terapija koje mogu pomoći i eventualno izliječiti kožne bolesti.

  • uobičajene bolesti kože ekcem i psorijaza su česti problemi kože koje mogu uzrokovati svrbež, osip, ispucala koža, osip, ljuštenje kože, i obično su uzrokovane imunološki posredovanog upalnog odgovora , Kanađani su osobito osjetljivi jer hladne, suhe zime mogu pogoršati ove probleme.
  • rosacea karakterizira upala i dilatacije krvnih žila, uzrokujući crvenilo na licu, nosu, a ponekad i druge dijelove tijela, kao što su prsa.

Srećom, postoje mnoge spa tretmane u borbi protiv širokog spektra problema i stanja kože, dajući vam olakšanje, pa čak i potpuno izlječenje vašeg problema kože. Tra 1. Morske morske soli

Ove specijalizirane soli koriste se u lječilištima desetljećima kako bi pomogle u liječenju teških problema s kožom.

Liječenje Mrtvog mora, koje se sastoji od nanošenja gustih količina soli izravno na zahvaćena područja, vrlo je korisno za mnoge ljude.

  • Može ukloniti mrtve stanice kože, poboljšati kožu i izliječiti čireve bez iritacije osjetljive kože.
2. svjetlosna terapija često lječilišta koristiti desultraviolets (UV) ili uska grupa UVB terapije na kožu dva tretmana primjenjuju nekoliko puta tjedno dok se psorijaza nestala.
  • U stvari, kanadski dermatologiju Association preporučuje ovu terapiju i opisuje kako se koristi UV i UVB terapija može izliječiti psorijazu. Obično, liječenje traje od četiri do osam tjedana. E 3. Mineralna i termalna voda
  • Mnogi lječilišta imaju prirodne izvorske vode s termalnim i mineralnim svojstvima. Za mnoge ljude s ozbiljnim problemima kože, ti su prirodni izvori proizveli spektakularne rezultate.
Čini se da ove vode pomažu liječiti kožu oštećenu ekcemom i psorijazom, smanjujući upalu.
  • Također je moguće da se opustite u prekrasnom spa i wellness bazen smanjuje stres, koji je poznat da bude okidač za kožnih bolesti kao što su psorijaza i ekcemi. 4. Intenzivno hidratacije
  • lječilišta nude široku paletu kvalitetnih moisturizers koje mogu osigurati brzo olakšanje od kožnih bolesti.
hidratantni i umirujući ulja koja se unosi sa sastojcima poput aloe, lavande, kamilice, šipka, ulje
  • argana i ruža geranija može pomoći umiriti kožu, popravak stanica kao i pukotine i vage.
  • 5. laserska terapija i intenzivna pulsirajuće svjetlo (IPL)
  • Mnogi lječilišta sada nude IPL tretman, koji je posebno može pomoći ljudima s rosacea pomoću svjetla atrofije do proširenja krvnih žila, pomaže da se značajno smanji utjecaj rosacea.
Iako ne postoji lijek za rosacea, IPL terapija se sada smatra naprednim tretmanom za ovo stanje.