Ako želite poboljšati svoju golf igru, pogledajte ove savjete o približavanju metak. Oni vam mogu pomoći da postanete igrač boljeg pristupa i doveli loptu bliže rupi. Mettez 1. Stavite svoju težinu na vašu prednju nogu

Čak i ako želite da vaš pristup krenete prema gore kad ga pogodite, zadržite svoju težinu na prednjoj nozi.

2. Sagnuti se dolje

Nagnuti se na štapiću kad se namjeravate pogoditi metak pristupa. To će vam donijeti bliže lopti, osim što vam daje veću kontrolu i pazeći da vaš štap bude uravnotežen.
  • Važan savjet prilikom davanja ove vrste pucanja je kako biste bili sigurni da ne prepustite ramenima. Umjesto toga, stavite ruke pokraj glave štapa. Fra 3. Izbaci loptu s pozicije
  • Čak i ako je vaša težina na vašoj prednjoj stopi, morate udariti loptu iza pozicije.
To će vam spriječiti da udarite svijeću (ili "lob"), koja će ići previsoka ili previše daleko.

4. Praksa s različitim štapovima

  • Za gospodara čipom, vježbajte udarajući s različitim štapićima. Na taj ćete način naučiti svladati svoj pristup koji je snimljen različitim palicama i različitim dijelovima polja.
Upotrijebite 10 kuglica za praksu ovog metka sa štipaljkom uličice, 10 za 8 željeza i isti broj s pijeskom. Ovo će vam dati ideju kako napraviti svoj pristup snimaka na različitim dijelovima tečaja.
  • Kada ste na stazi, izaberite odgovarajuće štapiće kako biste snimili pravi pristup. Željezno sredstvo 8 idealno je za snimanje s niskom snagom, čamac za uličicu je dobar za snimke u dubokoj travi i pijeska je pogodna za udaranje lopti na pješčane zamke.
  • 5. Podignite glavu
  • Umjesto da držite glavu prema dolje, kao što biste trebali pri udaranju lopte, pobrinite se da podignete glavu kada pritisnete metak pristupa.
Ne gledaj. Umjesto toga, držite bradom daleko od prsa.
  • Ako je vaša glava u skladu s vašom kralježnicom, vaše će tijelo moći lakše pušiti s metkom, izbjegavajući udarac vašim zglobom.
  • Golf je dinamična igra s mnogim aspektima, a može biti teško postati vješt. Jedan od najznačajnijih poteza u krugu golfa je upucan pristup, a bitno je svladati ovu vještinu kako bi se izvrsile u ovoj igri.