Zabava na odmoru ne mora biti skupo. Nemojte zanemarivati ​​neke od predaka drugih predaka, kao što je odlazak od svega što će svakome ugoditi.

1. Izvadite svoj šator

Ovisno o vremenu, jedan od najboljih načina za provesti obiteljski odmor je i najjeftiniji: kampiranje.

  • Ako već posjedujete opremu, glavni troškovi su hrana i plin. Vacances 2. Jeftini praznici
Ako nemate opremu, pokušajte ga iznajmiti ili posuditi prijatelje za prve izlete, da biste vidjeli uživate li u kampiranju; ili početi na mjestu gdje je sve planirano.

Za četveročlanu obitelj može koštati 60% manje od kupnje vlastitog šatora, ako ga koristite samo godinu dana.

  • 3. Odabir kampa koji odgovara vašim potrebama
Kampovi se kreću od udaljenih lokacija do privatnih web mjesta s punim izborom sadržaja, uključujući trgovine, zabavne sadržaje i bazene.

Naknade također znatno variraju.

U nekim kampiranje, možete postaviti šator za samo 20 $, dok je privatni kampovi - često s bazenom i niz aktivnosti za djecu - može naplatiti do $ 35 noć za šator 80 dolara za bungalov.

  • Da biste vidjeli raspon mogućnosti, pogledajte online u svom području - naći ćete mnogo kampova u blizini. 4.
učinkoviti Kamperi Smanjite troškove dovođenja vlastite hrane i spremanje u hladnjak - ili čak mini-hladnjak s auto adapter ako ga imate.

Također možete uštedjeti novac organiziranjem vlastitih hobija i obavljanjem minimalnih izleta.

  • 5. Jedinstveni izleti kampa
Kampiranje može pružiti jeftin način za istraživanje drugih dijelova Kanade, kao i ostatak svijeta. Razmotrite ove zanimljive mogućnosti:

Teepee camping:

  • Postoje mnogi kampovi u cijelom svijetu koji jamče uživanje cijele obitelji. Mnogi od njih nude aktivnosti u kojima možete naučiti kako postaviti kamp, ​​kako živjeti s kopna i slušati priče oko vatre.Tkanine vikendice:
  • Ekološke kućice koriste reciklirane materijale i privuku energiju od sunca i vjetra. Vikendice su povezane prekrivenim šetnicama, kako bi se spriječila erozija tla koja bi mogla naštetiti okolišu.Kampiranje s druge strane Atlantskog oceana:
  • Mislite li da ne možete priuštiti da se djeca u Europu? Razmislite o jeftinim kampovima. Možete iznajmiti šator-bungalov koji nudi krevete i plahte, električne svjetiljke, dnevni boravak i kuhinju, i otkriti novi dio svijeta za manje.Bez obzira gdje se nalazite, kamping je zanimljiv način da otkrijete veliki otvoreni prostor za manje.