bebe tuš je sjajan način kako bi proslavili rođenje pored malog blaga. I što više, možemo priuštiti da budemo kreativni u našoj organizaciji! Evo popisa nekih naših kreativnih ideja za tematski bebin tuš.

1. Tuš safari

Bebe i mala djeca vole životinje. Ukrasite svoj tuš s tragovima životinja, lišća ili divnih životinja. Potaknite svoje goste da donose darove koji se odnose na ovu temu. Moći ćete izgraditi zbirku pasa, igračaka, ukrasa i životinjske odjeće, osim što će vas staviti na pravi put da ukrasite dječju sobu prema ovoj temi. Un 2. Tuš "na naslovnoj stranici"

Dolazak bebe je velika vijest za svaku majku. Zašto ne organizirate tuširanje prema tematici vintage novina? Ispišite pozivnice kao naslovnu novinsku stranicu novina, a zatim omotajte svoje goste u novinama.

zadržati zamah ide s novinama papir stolnjak, mjesto kartice s pisanim tekstom na stroj i nakon rođenja, veliku najavu u obliku priopćenju na staro. Un 3. Tuš "pečeni kruh"

Uzmite ovu lijepu analogiju i pretvorite ga u ukusnu temu pekara za svoj tuš. Napravite dobre sendviče s pecivo za svakog gosta koji dolazi na vašu zabavu, a da ne spominjemo cimet, kolače i kolačiće od cimeta. Ovo je gozba koja će svojim gostima omogućiti da iskažu dolazak sljedeće male zrake sunca.

4. Tuš "na kiši"

Tinkle s oblacima tkiva koje objesite na stolu i na zidovima. Koristite plavi papir za stvaranje kišnih kapi, a zatim ih objesite na oblake kao da kiša. Upotrijebite svjetlo žuto da biste dali suncem između oblaka, ali svakako poštujte određenu paletu boja za bebe. Jednom kada su zidovi gotovi, vrijeme je da precizirate pojedinosti. Ukrasite svoje stolove sa svijetlo plavim i bijelim oblakom, a zatim ih ugradite kao pržene kolače, nosive slame, papirnate ručnike i još mnogo toga.

5. Tuš „vrijeme za kupanje”

Ukrasite beba tuš s predmetima vezanim sa tuš kabinom i kadom, na primjer, gumene patke, mjehur kupke i starog metala. Potom potaknite goste da donose darove koji se odnose na ovu zabavnu temu. Na kraju ćete imati puno proizvoda i igračke za kupanje koje će vam biti vrlo korisne za rođenje vašeg malog.

Postavite bebinu za tuširanje s jedinstvenom i kreativnom temom. To su samo neki od mnogobrojnih načina stavljanja malo začina u bebu tuš. Malo kreativnosti je sve što trebate impresionirati svoje goste i proslaviti malog koji dolazi.