Znaš da je važno preuzeti odgovornost za vaše zdravlje. Želite poduzeti akciju, ali vam nedostaje motivacija? Zašto ga formalizirati potpisivanjem ugovora sa svojim srcem? Ovdje je!

inteligentan i odgovoran je ugovor

A. Izjavljujem složiti sa sljedećim: 1

)Imati srce i krvožilni sustav u dobrom stanju je neophodno za moju sreću, moje zdravlje i moj život.
2)Obrađena hrana uglavnom je neprikladna za pravilno funkcioniranje tijela i štetno za zdravlje srca.
3)Boravak previše dugo može biti štetan za moje zdravlje. Životni stil koji je previše sjedenje loš je za moje srce i za moje dobro.
4)Gnjev, nestrpljivost i konstantan stres mijenjaju raspoloženje i također imaju štetan učinak na moje srce i moje tijelo općenito.

B. Dakle, slažemposvetiti 30 minuta dnevno na sljedeće: poduzeti potrebne korake kako bi se bolje prehrane, uzimajući fizičku aktivnost više održiv i pokušati usvojiti stanje više pozitivnog duha.

Ovih 30 minuta dnevno omogućit će mi da poboljšam zdravlje srca, da više energije i da ograničim rizik od nekoliko bolesti; osim toga, vjerojatno ću živjeti dulje i sretnije.

C. Evo kako ću naći tih 30 minuta na dan:

D. Ovdje su stvari mislim da imaju najbolje šanse za uspjeh(kao što je jesti više voća, ići u šetnju tijekom pauze za ručak, opustite se svaki dan ):

E. Evo kako sam procijeniti svoj račun napretku:

F. sam napokon kaže:

1)ću i dalje imati razumne zahtjeve na sebe i neću dopustiti da moj dugoročni uspjeh biti ugrožen blagim zastojem.
2)ću pratiti moj napredak, ja ponovno procijeniti svoje strategije, a ja ću popraviti moje nove kratkoročne ciljeve svaka dva tjedna tijekom sljedeća tri mjeseca, a zatim mjesečno.
3)U potpunosti podržavam sadržaj ovog ugovora i zadržat ću ga kako bi me podsjetio na obveze koje sam napravio za poboljšanje zdravlja i dobrobiti.

Potpis:

Potpis svjedoka (po izboru):

Vjerujete li da ste pravi angažman sa sobom, stvari će iznenada postati lakše. Jedan kameni djelić, možete provesti nekoliko minuta svaki dan vježbajući tjelesnu aktivnost, a vi biste bili ponosni što ste poštivali vašu predanost!