Joel Dryden

To je bio veliki ljetni u Calgary - 2017. iteracija Calgary panika i Sled otoci eksplozije i ukusna novi restorani poput parm i Calcutta Cricket Club pridružio. Iako ste možda pretpostaviti zabava je gotova sada da je ljeto privodi kraju, tu je još dosta da li zauzeti kao lišće počinje mijenjati boju. Ovo je najbolji Calgary ovog rujna. [Foto kredit: Beakerhead]

nova omiljena mjesta za jesti i piti

Calgary je koktel Szene već dugo hvalio Neki stajanje opcije kao što su stilski 60-sjedalo dokaz i model Mlijeko je šarmantan (i gotovo skrivena) Model Citizen speakeasy. U Szene najnoviji dodatak, sklonište, pozitivno je post-apokaliptična. Uz izbornika dizajniran s trezora stanovnici u umu, pića na izborniku uključuju američke diplomacije (burbon, Sherry i sezamovo) i miris napalma u jutro (rum, vermut i Pelin).

Ne dopustite Tavernetta je položi-nazad stav i opuštajuća atmosfera budalo - hrana u ovom šarmantan Bridgeland toga omot punch. U lignje i mesne okruglice su Posebni favoriti, ali ne možete pogriješiti s Tavernetta širokim izborom suvremenih talijanskih jela. Mali dvorištu vrt je jedan-of-a-vrste u Calgary i vrijedi cijena ulaznica.

Meso ljubitelji, pripazi na Run svinja trčanje, otvaranje 9. rujna u obliku Galla doma Winehouse i Bistro na 17. aveniji. S izbornika koji je obećao kuća-dimljena slanina i zanatskih koktela Run Svinja Run izgleda da se savršeno stanica prije (ili Zadržana!) Ti glavu na drugu stranu ulice na brod i sidro.

datira označiti na kalendaru

Iako mnogi ljetni festival favoriti su u retrovizor, rujan ima spisak pakiran sve ICT posjedovati. Beakerhead, Calgary je proslava svih stvari futurizma, pokreće 13. rujna u 17 na raznim doći. Ako ste nikada nije bio, kick off svoje iskustvo Beakerhead sa zmijom Majke - nastup sadrži 40 stupove vatre svakako iznenaditi.

Postava za 18. Calgary International Film Festival (CIFF) je ovdje, a tu su i veliki buzz Neki filmovi voze prema Calgary. Jači - glumi Jake Gyllenhaal i Regina vlastiti Tatiana Maslany - je srceparajući i inspirativna film s naglaskom na razdoblju nakon 2013. Boston Marathon bombardiranja. Osim toga, napraviti kiselo te provjeriti zapletenosti, koju je napisao Calgary vlastite Jason Filiatrault (koji aussi je mozak iza virusnog smiješan računa @SarcasticRover Twitter).

Ostali događaji na rasporedu su Calgary Oktoberfest i VegFest Calgary - cilj za punu Roundup festivala i događanja na putu u rujnu, provjerite Shane Flug Smart savjet.

_________________________________________________________________

zabavnije stvari koje treba učiniti u rujnu:

  • 5 stvari koje treba učiniti u Calgary prije ljeta završava
  • Trgovina lokalna u Calgary za povratak u školu
  • Chow dolje na tezu Calgary festivalu hrane u rujnu

_________________________________________________________________

Najbolji od

odmora rujna tkalački veliko na klinac kalendaru označava kraj ljetnog odmora i povratak učionice i zadaće. To je vrijeme za Calgary studenti da krenemo natrag u školu, pa čak i ako je vaše dijete već smjestio u svoju rutinu, ima dosta mjesta za zaliha robe gore na dodatnih pomagala.

Ako niste dobili dovoljno domaću hranu na 2017 Taste of Calgary, rujan je li pokriven. Drugi godišnji Calgary Hrana fest je na rasporedu 16. rujna, gdje je broj Calgary hrane kamiona će služiti se divan njihove ponude. Za potpuni popis hrane festivala na etiketa u rujnu, provjerite Sarah Sussman Smart savjet.

Ljeto se može približiti, ali to nije dovoljno za uživanje u suncu. Od CIFF do nova godina na Tavernetta i Run Pig Run, rujan u Calgaryu savršena je ljetna odjeća.