Želite li napraviti znak ili bojiti prozor? Evo nekoliko savjeta i trikova kako biste dobili dobar početak i napisali natpis koji će se istaknuti.

Odabir pravog boje

Ako ste slikarstvo prozora, možda mislite da će boja na bazi vode biti lakša za pranje kasnije. U krivu si. Umjesto toga zamijenite boju na bazi lateksa. Boje topljive u vodi mogu se očistiti vodom, ali kada operete znak, boja će curiti i može zamaziti zid i pod.

S druge strane, lateks boja će biti lako ukloniti s jednostavnim strugalicom kao što se nalaze u trgovinama hardvera. Onda samo trebate vakuumirati da pokupite ostatke. Osim toga, razmislite o životu vašeg znaka, tj. Ako je privremena ili ako ga ostavite na mjestu dugo vremena. Ako je vaš znak na otvorenom, svakako koristite boju otporne na vremenske utjecaje i nanesite zaštitni sloj.

Bojanje Ako ste slikarstvo površinu drva, ali vam se sviđa zrno drvo, bojenje može stvoriti lijep pozadinu na kojoj će se primjenjivati ​​neprozirna slova. Nekoliko slojeva boja ili razrijeđene boje dovoljno je dodati boju. Za svjetliju nijansu nanesite nekoliko slojeva. Također možete postići zasjenjeni efekt dodavanjem nekoliko slojeva boja na rubovima znaka i manje slojeva u sredini.

Slikarstvo

Postoje različiti načini za bojanje znaka. Izaberite fine četke za više detalja i veće četke za veće površine. Također možete rezati spužve do uglova ili koristiti teksturirane spužve kako biste stvorili različite učinke. Rub 1. Materijalna traka

Za označavanje područja i rubova, koristite traku za maskiranje.

Pazite da odaberete vrpcu koja neće ostaviti ostatke ljepila.

  • Izbjegavajte previše nanošenja boja blizu vrpce i pažljivo ga uklonite kako biste izbjegli oštećivanje ili kidanje boje. 2. Nacrt
Za retro izgled ili slova više svjetla, boje svako slovo u potpunosti, neka ga na suhom i boje slova kontura sa tankim kistom i upaljača obojena bojom.

Uvjerite se da se glavna boja suši prije nego što nacrtajete obrise.

  • Neke se slike mogu trljati jedna na drugu, ostavljajući vaše natpise grube i manje različite. P 3. Šablone
  • Šablone vam mogu pomoći da izvučete oštre crte.
Izrežite matricu prvo kako biste planirali razmak između svakog slova.

Pažnja: nemojte zaboraviti središnji dio slova koji sadrže rupu!

  • Obojite slova s ​​negativnim matricama koristeći neprozirnu i kontrastnu boju. Također možete ići preko unutarnjih rubova šablone s četkom udar i bojiti iznutra s malo boje na vašem četkom bojiti svako slovo malo.
  • To su samo nekoliko savjeta, ali većina trgovina i zaliha boja i trgovina hardvera nude sve vrste zaliha i alata koji će vam pomoći da shvatite znak snova. Posjetite trgovine u vašem susjedstvu da biste otkrili druge praktične alate. Dobro slovo!