Ako ste jedan od mnogih Kanađana koji će kampirati svake godine, trebali biste znati da je potrebno imati pravu vrstu osiguranja kako bi u potpunosti uživali s ceste. Razmotrite različite vrste karavana i police osiguranja kako biste odabrali kombinaciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Vrste karavana i karavana

Karavani su dostupni u nekoliko verzija, uključujući i odvojivi motorhome, poluprikolicu, prikolicu za šatore ili klasični karavan. Postoje obično dva načina osiguranja vašeg karavana. To može biti produžetak vašeg doma i auto osiguranja ili koristi od zasebnog osiguranja specijalizirana.

Proširenje auto osiguranja i osiguranja automobila

Dodajte svoju prikolicu na auto i kućno osiguranje kako biste imali koristi od osnovne zaštite karavana i njegovog sadržaja. Osim toga, vaša polica osiguranja automobila može vas zaštititi u skladu sa zakonom propisanim standardima osiguranja. Policija proširuje zaštitu vučnog vozila do karavana i štiti ga od osnovnih oštećenja, tj. Potpunu zaštitu i izbjegavanje sudara. Vaše kućno osiguranje pruža zaštitu za vaše osobne stvari i može se dovršiti kako bi pokrila i predmete prevezene u svoj karavan.

Specijalizirana karavanska osiguranja

Iako su proširenja za osiguranje automobila i automobila osigurala osnovnu zaštitu karavana, specijalizirano osiguranje pokriva mnogo više od minimalnog. Karavan predstavlja veliku investiciju i, kao takav, zahtijeva od svojih vlasnika da dobiju osiguranje koje eliminira bilo koji potencijalni stres koji se može dogoditi tijekom odmora i putovanja. Ova vrsta pravila općenito osigurava zaštitu karavana, ugrađenog pribora, privremenog pribora, osobnih stvari na brodu i hitnim službama za ceste.

Prema vrsti fonta odabrana, Vaše osiguravajuće društvo će vam ponuditi razne vrste zamjenu u slučaju gubitka:

  • zajamčena troška zamjene - Alternativna na svom karavanu kada nova, usporediva s onom koju je izgubio ,
  • Zamjenski trošak standarda- Nova jedinica do iste vrijednosti koju ste osigurali za izgubljeni kamp prikolicu.
  • Stvarna isplata vrijednosti- Povrat prodajne cijene karavana na fer tržišnu vrijednost na tekući datum.

Karavan postaje velik putnički pratilac kada ste spremni započeti novu avanturu. Pobrinite se da vaša polica osiguranja pruža najbolju moguću zaštitu kako biste mogli uživati ​​u vašem vremenu vožnje uz mir.