što prije djeca uče svirati neki instrument, a to je vjerojatnije da se pridržavaju. Evo nekoliko savjeta za podučavanje vaše djece za sviranje gitare. Aide 1. Pomozite im da pronađu pravu gitaru

Postoje mnoge vrste gitara i ponekad je teško odabrati pravu gitaru ako ne znate što radite.

Provjerite jeste li odabrali gitaru pravilne veličine tako da ga dijete može udobno držati.

  • Bolje je odabrati prvu skupu skupu gitaru, jer ako vaše dijete odluči nastaviti igrati, vjerojatno će ga poželjeti još za nekoliko godina.
  • Međutim, ne idite na jeftinu gitaru koja je teško podešavati i igrati, što je uvijek obeshrabrujuće.
  • 2. Pomoć im dati
Djeca će na kraju ne moraju plaćati svoju gitaru, ali će u početku potrebna pomoć kako bi naučili različite akorde i na adresu ključ na ručku kako bi dobili njegova je akutnija ili ozbiljnija.

U početku, međutim, morate im pomoći da izbjegnete frustracije instrumentima koji bi ih mogli natjerati da odustanu od svojih lekcija. Fac 3. Olakšajte obuku

  • Najbolje je vidjeti da se djeca umorna jer je ono što im podučavate je previše lako i neugodno jer ono što pokušavaju naučiti je previše teško za njih.
Koristite jednostavne napomene za početak.

Budite strpljivi prilikom pogrešaka. Ponekad se moraju nastaviti vježbati kako bi naučili kako točno igrati instrument.

  • Pokušajte ih naučiti jednostavnom verzijom nekih svojih omiljenih pjesama ili pjesama koje prepoznaju. Moći ćete zadržati svoj interes u lekcijama. Plan 4. Planirajte vrijeme vježbanja
  • Pomozite svojoj djeci da shvate važnost redovitog vježbanja na gitari. Svaki bi dan trebali igrati malo, samo trideset minuta.
  • Uspostaviti redoviti raspored u praksi svaki dan u isto vrijeme: dosljednost je presudno.
Pokušajte postaviti ciljeve za svaku vježbu, kao što je učenje nove bilješke ili sporazuma. Oni će moći održati veću koncentraciju tijekom treninga.

Praksa glazbenog instrumenta je dar koji će vaše dijete zadržati tijekom cijelog svog života. Uz malo strpljenja i ove praktične savjete, vaše dijete uskoro će moći igrati gitaru.